Tarieven

De eenmalige intake Ca 30 / 40min:  € 50 ,00

Een diepgaand consult waarin uw medische geschiedenis en symptomen worden bekeken, een behandelplan voor Chinese geneeskunde wordt besproken en gevolgd door een acupunctuurbehandeling.

Acupunctuur Ca 60min: € 55,00

Een vervolgconsult om uw voortgang tot nu toe te controleren, uw behandelplan te herzien en gevolgd door een acupunctuurbehandeling.

Annuleringsvoorwaarden

Indien u verhinderd bent op uw afspraak, graag 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail/whatsapp afzeggen, anders wordt er 35 euro in rekening gebracht.

De betalingsmogelijkheden

PIN, betaalverzoek, contant, overboeking

Vergoeding

Tao is geregistreerd lid van de beroepsvereniging NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur), waar u in de meeste gevallen de behandelpremie geheel of gedeeltelijk vergoedt onder uw verzekering alternatieve geneeswijzen.
Als uw verzekering alternatieve zorg biedt, wordt acupunctuur vergoed. Kijk op de polis hoeveel er gedekt is en de lijst met verzekeraars die acupunctuur vergoeden op zorgwijzer.
Breng uw poliskaart mee. De informatie wordt gebruikt om een factuur te maken die u kunt gebruiken voor terugbetaling van uw verzekeringsmaatschappij.

Indien u verhinderd bent op uw afspraak, graag 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail/whatsapp afzeggen, anders wordt er 35 euro in rekening gebracht.

Heeft u een klacht?

Onze praktijk is aangesloten bij de Koepel Alternatieve Behandelwijzen KAB. Bent u ontevreden over een behandeling of heeft u een klacht? U kunt altijd contact opnemen met de NVA (www.acupunctuur.nl) en de klacht met hen bespreken. Of u kunt ook informatie verkrijgen en een klacht indienen bij de Stichting Geschilleninstantie van de KAB. Voor algemene informatie: https://kab-koepel.nl/ en voor klachten: https://www.geschilleninstantiekab.nl/. Of klacht indienen bij de Stichting Zorggeschil(SZG)  https://zorggeschil.nl/

Gegevens Praktijk

Kvk 64721612
AGB-Code: 90067843

Copyright © 2021 Acupunctuur1